Sakaryaspor Kayyumu Sinan Panta, şehrin ileri gelenlerine çağrıda bulunarak,  artık herkesin elini taşın altına sokmasını ve kenetlenmelerinin zorunlu olduğunu söyledi.
PAZAR günü deplasmanda Çankırıspor’a 2-1 yenilen Sakaryaspor'da kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Teknik heyet ve futbolcular, puansız dönmenin üzüntüsünü yaşarken, Çankırı maçını yöneten hakeme de ateş püskürdü. Sakaryaspor kayyumu Sinan Panta, bariz hakem hatası nedeniyle mağlubiyetin arksına sığınmadıklarını belirtti.
KİNİNİZİ SAKLAYIN
BUNDAN sonra Tüm Sakaryalıların kenetlenmelerinin zorunlu olduğunu belirten Panta, ‘’Bu hafta Tepecikspor müsabakasında herkes Atatürk Stadı'nı doldurmalı. Kini olan kinini, Nefreti olan nefretini, Sakaryaspor sezon sonunda bu ligde kalıncaya kadar içine atmalıdır. Gün kavga etme günü değildir’’ ifadesini kullandı.
KENETLENELİM
SAKARYALILAR'a çağrıda bulunarak destek isteyen Panta, "Gün Sakaryalıların kenetlenip dik duruşun ne olduğunu gösterme günüdür. Gün saha da terlerini son damlarına kadar akıtan futbolcularımıza sahip çıkma günüdür. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu olmak üzere, Tüm Sakaryalılar artık Sakaryaspor’un yanında olmalıdırlar’’ dedi
HAKEME İSYAN
PANTA Çankırıspor müsabakasına Ankara bölgesinden bir Hakemin verilmesini kimin, nasıl izah edebileceğini bilmediğini ve mağlubiyetin de arkasına sığınmak gibi bir dertlerinin olmadığına dikkat çekerek, ‘’Önümüzde zor haftaların olduğu düşünülürse TFF’de bundan sonraki oynanacak müsabakalarda hakem atamalarına dikkat etmelidir. Yoksa hakemler bizi tutsun, onları tutmasın derdinde hiç ama hiç değiliz. Düdükler adilane çalınsın bu bize yeter’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim