SERT, RAHATLADI
SAKATLIKLARI nedeniyle Polatlı Bugsaş ve Ünyespor karşılaşmalarında görev alamayan Abdülkadir Akyıldız, Kerem Eryılmaz ve Selim Çatalbaş, Çankırıspor maçı öncesi transfer gibi geldi. Yeşil-Siyahlı takımla hazırlıklara katılan üç oyuncu, teknik direktör Necmettin Sert’in hücum planında elini rahatlattı.
SIRA FORVETTE
SERT’in deyimiyle Polatlı ve Ünye karşılaşmalarında iyi mücadelenin yanı sıra ilk yarıdaki çok gol yeme alışkanlığını da sona erdiren Yeşil-Siyahlı takım, artık ofansif sorun üzerinde duruyor. Yaşanan top kayıpları, son paslarda tercih ve zamanlama hatalarının önüne geçmeyi planlayan Sert, hücum ağırlıklı çalışmalara ağırlık veriyor.
A.KADİR HAZIR
GÜÇLÜ fiziği ve etkili futboluyla ilk yarı takımın gözdesi olan Abdülkadir Akyıldız’ın ligde iki hafta süren forma hasreti muhtemelen Çankırı’da son bulacak. Kasığındaki problem nedeniyle ikinci yarıya tribünde giren yetenekli oyuncu, Sert’in hücum planının en önemli ayağı olacak.
BEL SORUNU
YEŞİL-Siyahlı takımın sol kanat oyuncusu Muhammer Başoğlu’nun bel problemiyle başı yine dertte. Ağrıları artan yetenekli futbolcu için bir haftalık istirahat kararı verildi. Teknik direktör Necmettin Sert, “Tedavi görüyor, aynı zamanda dinlenmesi gerekiyordu. Muhammer, bu hafta bizimle olamayacak. Haftaya durumuna bakacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim