Başkan Ekrem Yüce'yi ziyaret eden Eski Bakan Ersin Taranoğlu’nun Yeşil-Siyahlı kulübün geleceği için bir dizi projeler sunduğu da belirtildi. Taranoğlu, "Yüce'ye Sakaryaspor hakkında görüşlerimi ilettim. Bu zihniyet ve bu sistemle devam edilemez. Edilirse sonu hüsran olur. Vakıf kurulmalı” diye konuştu.

YÜCE’YE ÖNERİLERİNİ SUNDU

Bir dönem Devlet ve Orman Bakanlıkları görevlerinde bulunmuş, Sakarya eski milletvekillerinden Ersin Taranoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya adresinden paylaşım yapan Taranoğlu, Kulübe üyelik için başvuru yaptığını belirterek "Sakaryaspor konusunda görüşlerimi ilettim. Kapıya kadar uğurlama nezaketi için kalbi teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. Onur üyeliğini de gündeme getiren Taranoğlu’nun görüşmede özellikle Sakaryaspor’un bir an önce Vakıf kurulması için Yüce’ye teklif önerdiği ve Başkan Yüce’nin de bu görüşe sıcak baktığı öğrenildi. Taranoğlu dün de Vali Oktay Çetin Çaldırım’la bir görüşme yaptı.

KALICI GELİR OLMAZSA OLMAZ

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ersin Taranoğlu ayrıca Vakıf kurulması önerisini yaparken Tüzük değişikliği ile kurulacak vakıftan en az 5 kişiyi Yeşil-Siyahlı kulübün yönetime alınması da sağlanmalı görüşünü ortaya koydu. Taranoğlu kalıcı gelir içinde Büyükşehir Belediyesinin geri aldığı otoparkların tekrar Sakaryaspor’a verilmesini önerdi. Daha sonra da Şemsiyeli parkın altının Belediye binasının ( Eski Atatürk Ortaokulu) ve Kültür Dairesi’nin ( Eski Ticaret Lisesi) dokunulmadan aynen kalarak katlı otopark haline getirilmesini isteyen Taranoğlu Hanlıköy de 1 Milyon 500 Bin metrekarelik alanın “Yaşam Alanı” haline getirilerek Sakaryaspor’un sağlıklı gelirlere kavuşmasını savundu.

Editör: TE Bilişim