Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi play-off final grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Sakarya Voleybol grupta oynadığı ikinci maçını kazanarak 1.Lig’e adını yazdırdı.

1.LİGDEYİZ
2.Lig grup müsabakalarında lider olarak yarı final grubuna çıkan Sakarya Voleybol, Denizli’de yapılan müsabakalarda 3’de 3 yaparak finale çıkmıştı. Yeşil Siyahlılar finaldeki ilk rakibi İzmir Gelişim Kolejini 3-0 mağlup etti. Temsilcimiz bugün oynadığı ikinci maçında Ankara temsilcisi Kalecik Belediye ile karşı karşıya geldi. İlk seti 25-20 kazanan Sakarya Voleybol ikinci seti 25-22 son seti ise 25-13 kazanarak şampiyon oldular. Yeşil Siyahlılar önümüzdeki sezon 1.Lig’de mücadele edecek.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kulüp başkanı Ömer Bektaş, Sakarya'ya bu şampiyonluğu kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek kendilerine destek veren başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Antrenör İdris Demir ise bütün sezon boyunca yılmadan çalışan öğrencilerinin emeklerinin karşılığını aldıkları için çopk sevindiğini ve şampiyonluğu Sakarya halkına armağan ettiklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim