Hedef Play-Off

Tecrübeli antrenör İdris Demir yönetiminde çalışmalarını sürdüren Generali Sigorta Sakarya Bayan Voleybol takımı, ikinci yarıya bomba gibi girmek istiyor. 23 Ocak’ta start alacak olan ligin ikinci devresi öncesinde Serdivan Spor Salonunda çalışmalarına devam eden Sultanlar adeta istim üstünde. Oldukça yüksek bir tempo ile birlikte eksiklerini giderme yolunda büyük aşama kaydeden kızlarımız, ligin ikinci yarısında ilk dört savaşı verecek.

Yankı uyandırdı

Ligin ilk yarısını Play-Off hattının altında bitiren Generali Sigorta Sakarya Bayan Voleybol takımı, ikinci yarıda ses getirici sonuçlar alarak lige damga vurmak istiyor. Genç ve başarılı antrenör İdris Demir nezaretinde çalışmalarını sürdüren Sultanlar, dış transferde ilk transferini Küba Milli Takım oyuncusu Greisy Finé Martínez’i transfer ederek geçekleştirdi. Greisy Finé Martínez’in transferi voleybol camiasında büyük yankı uyandırdı.

‘İlk yarı gibi olmayacak’

Ligin ilk yarısında bekledikleri başarıyı gösteremediklerini söyleyen genç antrenör İdris Demir, ikinci yarıda ise bu şekilde oynama lükslerinin olmadığını belirtti. Demir, şöyle konuştu. "Ligin ilk yarısını istediğimiz gibi geçiremedik. İyi ve üstün oynadığımız birçok maçı bireysel hatalar sonrası kaybettik. Sporcularım kaybettiğimiz maçlarda çok büyük tecrübe kazandılar. İkinci yarı çok farklı bir kimliğe bürüneceğiz. Şu anda takımın havası gayet iyi… İkinci yarı ilk yarı gibi olmayacak. Bizleri destekleyen sporseverlere bundan sonra daha iyi voleybol oynayan bir takım göstereceğiz” dedi

Editör: TE Bilişim