Sakaryaspor, sahasında konuk ettiği Bozüyükspor'u 2-1 yenerek haftalardır hasret kaldığı 3 puana kavuştu. Maçın 39'ncu dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen kaptan Levent 40 metreden gönderdiği füzeyle Bozüyük kalesini düşürdü.

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK

Sezonun ikinci yarısıyla birlikte ortaya koyduğu mücadeleci futbolun bir türlü karşılığını alamayan Sakaryaspor, dün Atatürk Stadı'nda şeytanın bacağını kırarak galibiyetle tanıştı. Maçın ilk 20 dakikasında birbirlerine üstünlük kuramayan iki takım, oyunu genelde orta sahada kabul etti. Sakaryaspor, zaman zaman uzaktan şutlarla rakip kaleyi yokladı.

LEVENT'TEN 40 METRELİK FÜZE

Sakarya'dan en alacağı puanla düşme hattından uzaklaşmayı düşünen Bozüyükspor'un bu düşüncesini 39'ncu dakikada takım kaptanı Levent Demiray altüst etti. Yaklaşık 40 metreden kazanılan serbest atışta topun başına geçen Levent, Bozüyükspor kalesinin doksanındaki örümcek ağını adeta aldı. Yeşil-Siyahlılar, golden sonra rakip kaleyi abluka altına aldı.

BÜNYAMİN YILDIZLAŞTI

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Sakaryaspor, Bünyamin, Selim, Özgür ve Kerem ile rakip kalede yakaladığı pozisyonları değerlendirmedi. 73'ncü dakikada Bünyamin ile kazanılan penaltıyı Özgür gole çeviremedi, kaleciden dönen topu A.Kadir filelere göndererek durumu 2-0'a taşıdı. 85'nci dakikada Recep'in golüne engel olamadık ve maç 2-1 bitti.

'Bunu da yazın'

Kaptan Levent, 39'ncu dakikada rakip kaleye yaklaşık 40 metre uzaklıkta kazanılan serbest vuruşta, topu 90 tabir edilen köşeye adeta çiviledi. Uzaktan gollerine alışık olduğumuz Levent'in golden sonraki sevinci görülmeye değerdi. Basın tribünü önüne kadar gelen Levent, kendisini eleştirenlere de "Bu golü de yazın" diyerek en güzel cevabı verdi.

Editör: TE Bilişim