15 MAYIS’TA BAŞLIYOR
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salih Koşu, dün Kent Park’taki Kapalı Yüzme Havuzunda bir basın toplantısı düzenlerken, Spor Şube Müdürleri Bülent Kasım ve Adapazarı Şube Müdür Vekili Aziz Aracı’nın yanı sıra Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ali İhsan Çokal ve Serdivan İlçe Spor Müdür Vekili Hüdai Kaynar da yer aldı. Müdür Salih Koşu, Mayıs ayı içinde son derece önemli Ulusal ve Uluslararası müsabakalar yapılacağı gibi İl olarak da 15 Mayıs’tan itibaren çeşitli spor müsabakaları düzenlediklerini belirtti. Tüm Sakaryalıların 19 Mayıs bayramını kutladı.
DEVLER SAHNEYE ÇIKACAK
Salih Koşu, Serdivan’da yeni açılacak olan 5 bin kişilik salonda, 21-26 Mayıs tarihleri arasında oynanacak Genç Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonasına, içlerinde Fenerbahçe, Galatasaray, Banvit, Anadolu Efes gibi dev takımların bu maçlarda yer alacağına dikkat çekerek Sakaryalı sporseverleri bu maçlara çağırdı. Bülent Kasım ise, yapılacak tüm spor maçlarında Sakarya basınından yakın destek ve ilgi beklediklerini hatırlatarak, “Uzun zamandır beklenen spor şölenine herkesi bekliyoruz” dedi.
ENGELLİLER YARIŞACAK
İşte o faaliyetlerin bazıları
1) 12-13 Yaş Minik Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonası Grup Müsabakaları
(Atatürk Spor Salonu)
2) Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası Yarı Finalleri-Hendekspor, Kocaeli, Kastomonu, Tekirdağ ve Çorlu. (Lütfü Yaman Spor Salonu)
3) Okullararası Küçükler Türkiye Ferdi Kız ve Erkekler Yüzme Şampiyonası (Sakarya Yüzme Havuzu)
4. Genç Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası (Serdivan Spor Salonu)