Bu kez ev sahibi Sivas Belediye 2 kez öne geçti ancak onlarda Sakaryaspor’dan kaçamadı

Düello yarıda bitti 2-2

Dört golde ilk yarıda oldu. Gol düellosu şeklinde geçen maçta gol perdesini Furkan açarken Sivas ekibinde diğer gol Hurşit’ten geldi. Yeşil-Siyahlılar bu gollere önce Uğur’un kendi kalesine gönderdiği golle cevap verirken sonucu ilk yarının uzatma dakikalarında Çağrı belirledi. İkinci yarıda ise gol yoktu.

Bütün goller ilk yarıda

Sakaryaspor, Misli.Com 2.Lig’in 26’ncı haftasında kritik Sivas Belediyespor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Yeşil siyahlılar Sivas deplasmanında tamamı karşılaşmanın ilk yarısında gelen gollerle 2-2 berabere kaldı. Hemen maçın başında 3. dakikada Furkan Sağman’la öne geçen ev sahibi olurken 34.Dakikada kaptan Uğur Bulut ters vuruşla Sakaryaspor adına durumu 1-1’e getirdi. 42’de Hurşit ceza alanı dışından nefis vurdu ve Sivas ekibini yine öne geçirdi.2-1. 45+2 de Çağrı Ortakaya sahne aldı ve ilk yarının skorunu 2-2 olarak yazdı.

Kaleci Ahmet’i geçemediler

Deplasmanda Sivas Belediyespor’a konuk olan Sakaryaspor sahadan beraberlikle ayrılırken özellikle ikinci yarıda rakibinden oldukça üstündü. Serdar Bozkurt ikinci yarıda oyuna Mehmet Boztepe ve Devrim Taşkaya ile birlikte Berk İsmail’i de alarak hamle yaptı, rakibine kanatlardan yüklenmeye başladı ancak kale önü pozisyon bulmakta bir hayli zorlandı. Çağrı, Berk İsmail ve Burak Öksüz’le gole yaklaşan Yeşil-Siyahlılara Sivas Belediyespor kalecisi Ahmet Doğan geçit vermedi. 90 dakika ilk yarıda atılan gollerle 2-2 berabere bitti puanlar dostça paylaşıldı.

Editör: TE Bilişim