Sezon başı yapılan transferlerle kadro derinliğine sevinen Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, korona virüs, mevsimler hastalıklar ve sakatlıklar konusunda sorunlar başlayınca futbolcuları uyarmak zorunda kaldı. Tecrübeli hoca her antrenman öncesi ve sonrası oyuncularını ikaz ediyor adeta fırçalıyor.

SAKAT DEĞİL HASTA OLUYORLAR

Dünü Atatürk Stadında çift kale ile geçiren Yeşil-Siyahlılarda sakatlık değil hastalık can sıkar hale geldi. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ligin açılış maçı öncesi koronavirüs nedeni ile 3 fire veren Sakaryaspor’da iki futbolcuda soğuk algınlığı nedeni ile maç kadrosuna dahil edilememişti. Yeşil Siyahlıların 1-0 Kazandığı 1922 Konyaspor maçı sonrası Eyüpspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Sakaryaspor’da Teknik Direktör İsmail Ertekin futbolculara sert uyarılar yaptı.

ŞEHİR ŞAMPİYONLUK BEKLİYOR

Atatürk Stadında yapılan ve kıran kırana geçen antrenman öncesi futbolcularla özel olarak görüşen Ertekin,’’ Sizler profesyonel futbolcularsınız yaşanan şu süreçte kendinizi sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Bir şehir sizden şampiyonluk bekliyor. Size dair umutlar var bu sorumluluğun bilincinde olun takımınızı ve size inananları yalnız bırakmayın.’’ dedi.

BUGÜN YİNE TEK İDMAN OLACAK
Yarın saat 16:00’da Yeni Atatürk Stadında seyircisiz oynanacak olan müsabaka için idman saatlerini maç saatine uyumlu olsun diye 16:00’ya alan yeşil siyahlılar bu önemli mücadele öncesinde tüm hesaplarını 3 puan için yapıyor. Dün Rüstemler tesislerinden çalışma yapan yeşil siyahlılar bugün ise maçın oynanacağı Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda bu mücadelenin provasını yapacak.

Editör: TE Bilişim