ÇOK ANLAMLI DESTEK
TARAFLI tarafsız tüm futbol otoriterlerinin Türk Futbol tarihinin asırlık çınarı olarak kabul ettiği Sakaryaspor’a en büyük ve çok anlamlı destek, geçen hafta deplasmanda karşılaştığımız ve 2-1 yenildiğimiz Çankırıspor Kulübü'nün kadın Başkanı Sevda Karaali’den geldi. Sakaryaspor’un efsane olduğunu ve Türk sporunun Sakaryaspor’a vefa borcu bulunduğunu söyledi.
VEFA BORCU VAR
ÇANKIRISPOR Kulübü Başkanı Sevda Karaali, futbol kulüplerinin kimseye muhtaç olmadan ayakta kalmasının şart olduğunu belirtti. Karaali, "Hele ki efsane haline gelen Sakaryaspor’a Türkiye'nin vefa borcu var. Kaynak geliştirme ve idari yapılanmayla ilgili olarak her zaman Sakaryaspor'a gönüllü hizmet etmeye hazır olduğumu bilin’’ dedi.
ÜZÜNTÜ DUYUYORUM
SAKARYASPOR'un Türk Futbol Tarihi'nde önemli bir yer tuttuğunu ve bugün için Sakaryaspor kulübünden yetişen birçok teknik direktör, yönetici ve futbolcunun başarılı bir şekilde Türk futboluna hizmet ettiklerini anlatan Başkan Karaali, şimdilerde ise böyle bir kulübün sahipsiz olarak ortada kalması nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını söyledi.
İDARE EDEMEMİŞLER
KARAALİ, Sakaryaspor'un tekrar eski parlak günlerine dönmesinin zorunlu olduğunu belirterek şöyle konuştu; ‘’Sakaryasporu idare eden eski başkan ve yöneticiler demek ki günü kurtararak kulübü idare etmişler. Ancak günümüz futbolu endüstrüel anlayışla yönetilmektedir. Zamanında kaynak geliştirme ve oluşturma çalışmaları yapılmaması Sakaryaspor'u iflasın eşiğine getirdi. Sakaryaspor bunu hak etmiyor."

Editör: TE Bilişim