CEZALI VE SAKATLAR
ZORLU Ankara deplasmanında sarı kart cezalısı Mesut, Onur, Seçkin Abdülkadir'in forma giyemeyeceğini belirten Necmettin Sert, sakatlıkları süren Kerem, Hakan, Selim ve Hamza'nın da bu karşılaşmada forma giymesinin zor olduğunu söyledi. Sert, elindeki mevcut kadroyla en iyisini vermeye çalışacaklarını kaydetti.
HARUN VE BÜNYAMİN
KULÜPTEN alacakları sebebiyle TFF'ye başvuran Harun ve Bünyamin'in takımdan ayrılıp ayrılmayacakları yönünde kendisiyle hiçbir görüşme yapmadıklarını anlatan Necmettin Sert, "Kamp süresince her iki oyuncumdan da bu yönde bir söz duymadım. Bilakis kampta oldukça istekliydiler. Özellikle Bünyamin çok gayretliydi" diye konuştu.
BUGÜN BELLİ OLACAK
LİGDEKİ bütün maçları kendileri için final olarak gördüklerini bildiren Sert, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğundan, ilk karşılaşmamızı çok az kayıpla atlatmak istiyoruz. Daha sonraki müsabakalara kadar sakat oyuncularımızın durumu da netlik kazanır" dedi. Sert, bazı sakat oyuncuların durumunun bugün netlik kazanacağını da ifade etti.
ÜNYE'YE TAM KADRO
ÜNYESPOR maçında kadronun tamamen şekillenebileceğini belirten tecrübeli hoca, Mesut, Doğan, Abdülkadir ve Onur Demir'in cezalarının biteceğini, Kerem Eryılmaz'ın dışında da sakat oyuncusunun kalmayacağını söyledi. Necmettin Sert, Ünyespor maçına tam kadro çıkma fırsatı bulacağını sözlerine ekledi.
MOTİVE EDİYORUM
OYUNCULARIN kulüpteki yönetim boşluğundan olumsuz etkilendiğini savunan Necmettin Sert, "En büyük avantajımız kadroda bulunan 8 oyuncu ilk yarı süresince forma şansı bulmuş. Bu oyuncularımız az çok diğer arkadaşlarına oranla tecrübe sahibi. Takımda ilk yarıdan kalan eziklik var. Ezikliği üzerlerinden atmaları için motive etmeye çalışıyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim