MAÇTA 3 PUAN HAKKIMIZDI
KARŞILAŞMANIN ilk yarısının son 10 dakikasından son 90 dakikaya kadar Tepecikspor'a karşı ortaya çok üstün bir futbol koyduklarını savunan Yeşil-Siyalı ekibin tecrübeli çalıştırıcı, "Rakibimiz karşısında çok net gol pozisyonları yakaladık, tıpkı Bugsaş ve Ünye maçındaki gibi yine değerlendiremedik. Oysa ilk golü bulan taraf biz olsaydık bu maç çok daha farklı bitebilirdi" dedi. Ortaya koydukları oyunla alınan puanların orantısız olduğuna dikkat çeken Sert, "Galibiyet hakkımızdı" diye konuştu.
KENDİLERİNİ ZORLAMALILAR
BAZI oyuncularının hala istenilen performansı sahaya yansıtamadığından şikayetçi olan Necmettin Sert, "Hepsi çok iyi mücadele ediyor. Onların mücadelelerinden zaten şüphe duyduğum yok ancak, kişisel yeteneklerini daha ön plana çıkartmaları gerekiyor. Şuana kadar yüzde 60 kapasiteyle oynadıklarını düşünüyorum. Bu oranı biraz daha yüksek seviyeye çıkartmaları halinde başarılarda gelecektir. Çünkü biliyorum ki, hepsinde bu yetenek var" diyerek, oyuncularına olan inancını anlattı.
KULAKLARINI TIKAYACAKLAR
BÜNYAMİN ve Gazanfer'e tribünlerden gelen tepkilerden dolayı etkilenip oyundan düşmelerine de değinen tecrübeli hoca, "Eğer iyi futbolcu olmayı düşünüyorlarsa bunları aşmaları gerek. Tribünden gelebilecek tepkiler doğaldır. Bu her yerde var. Önemli olan o seslere kulak tıkayıp maça konsantre olabilmektir" dedi. Necmettin Sert, Tepecik maçındaki oyunu bu hafta deplasmanda Turgutlu'ya karşı da sergiledikleri takdirde Sakarya'ya 3 puanla dönebileceklerini sözlerine ekledi.
ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR
SAKARYASPOR'un alınan mağlubiyetten sonra ligdeki konumunu değerlendiren Sert, "Ligde kalma şansımız giderek azaldı ancak, çıkmayan candan da ümit kesilmez. Matematiksel olarak hala şansımız devam ediyor ve sonuna kadar da bu şansı kovalayacağız" dedi. Tepecik maçında sakatlanan Onur Demir'in 1-2 gün dinleneceğini belirten Necmettin sert, dizinde şişme olan Hakan Toker ve maçta sakatlanan Hacı Ömer Doğru'nun durumlarının bugün belli olacağını bildirdi.

Editör: TE Bilişim