CEZA VE SAKATLIKLAR

İKİNCİ yarının ilk maçında Buğsaşspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeşil-siyahlılar'da sarı kart cezalısı Mesut, Onur, Seçkin ve Abdülkadir'in yanı sıra sakatlıkları süren Kerem, Hakan, Selim ve Hamza'nın ise bu maçta oynaması zor görünüyor.Sakat ve cezalı oyuncuların dışında  TFF başvuran Harun ve Bünyamin'nin takımda kalıp kalmayacakları belirsizliğini sürdürürken kampı terk eden Selçuk Köytepe'nin ardından elde kalan oyuncu sayısı 14'e düştü.

PAZARTESİ NETLEŞECEK

ANTALYA kampında, "Bu kadar sakatlıklar acaba aşırı yüklenmeden dolayı mı oldu?" sorularına cevap veren Teknik Direktör Necmettin Sert, "Sakatlıklar aşırı yüklenmeden dolayı olmadı. Şuan sakat olan oyuncuların geçmişten gelen sakatlıkları nüksetti" dedi. Sakat oyuncuların durumunu Pazartesi günü değerlendireceklerini kaydeden Sert, ligin ilk karşılaşmasına kadar düzelmeleri için seferber olacaklarını anlattı.

AMELİYAT OLABİLİR

SAKATLAR arasında Doğan Seçkin'in durumun ciddi olduğunu bildiren teknik patron, "Doğan Seçkin'in geçmişten gelen rahatsızlığı kampta ortaya çıktı. Kasıklarında fıtık şüphesi tespit edildi. Ameliyat olma durumu var" diye konuştu. Sert, Selim Çatalbaş'ın ikinci yarının ilk maçına yetiştirilmeye çalışıldığını ifade etti. Pazartesi günü saat 14.00'te Rüstemler Tesisleri'nde çalışmalara tekrar start vereceklerini belirten Sert, Buğsaşspor ile oynayacakları karşılaşmaya kadar günde tek idman yapacaklarını bildirdi.

Editör: TE Bilişim