Sakaryaspor Teknik Direktör Necmettin Sert, Metin Doğrucan başkanlığındaki oluşturulan listenin geçici olduğunu belirterek,  “Bu yönetim birilerine mesaj vermek için yapılan 1 aylık bir yönetimdir” iddiasında bulundu.
Necmettin Sert, 2.yarıdan itibaren çok iyi çalıştıklarını hatırlatarak, “Çok zor günler geçiriyoruz. Futbolcularımız parasızlığa, yönetimsizliğe ve ilgisizliğe rağmen elinden gelenin fazlasını yapıyorlar" dedi.
-----------------------
BİR AYLIK LİSTE: Önceki gün yapılan kongrede kendisi, yardımcıları ve futbolcularla birlikte Sakaryaspor yönetim kuruluna girmesinin sebeplerini açıklayan Teknik Direktör Necmettin Sert, "Teknik heyetin ve futbolcuların yönetimde ne işi var? Bizim işimiz saha içinde. Bu yüzden bu listeyi 1 aylığına, yani Sakaryaspor'un kapanmaması, tasfiye edilmemesi adına iyi niyetli yapılan bir liste olarak görüyoruz. Biz bu yönetimde olsak ne olur olmasak ne olur. Bu nedenle 1 ay sonra yeni ve güçlü bir liste yapılmasını bekliyoruz" dedi.
MESAJ VERMEK: Yönetimin birilerine mesaj vermek adına hazırlandığını ifade eden Sert, "Bu işi Mayıs’a kadar götürtmenin manası yok. Sakarya’nın bugünkü havasına bakılırsa, sanki kafalarda bitirilmiş, silinmiş. Kim kime ve neden kızıyor? Koskoca adam bunlar, çocuk değil ki! Nedir sorun? Neden bu nefret? Kime? Ne zamana kadar? Görüyorsunuz işte, Sakaryaspor resmen bitirilmiş sanki. Geçmiş bir kenara bırakılarak gelecek düşünmeli ve Sakaryaspor için herkes somut, iyi niyetli ve somut işler yapmalıdır" diye konuştu.
FUTBOLCULAR PARASIZ: Necmettin Sert, 2'nci yarıdan itibaren çok iyi çalıştıklarını hatırlatarak, “Çok zor günler geçiriyoruz. Futbolcularımız parasızlığa, yönetimsizliğe ve ilgisizliğe rağmen elinden gelenin fazlasını yapıyor. Şuan ki takımda en fazla para alan futbolcu 900 TL. Diğerleri de bu rakamın çok çok altında oynuyor. Buna rağmen tüm maçlara çok iyi hazırlanıyoruz. İyi de oynuyoruz. Sadece son vuruşları yapamıyoruz. Bunu da Turgutluspor maçında başarabiliriz. Futbolcularıma inanıyor ve güveniyorum" dedi.
KALECİLER PANTER: Çankırıspor maçı hariç, şuana kadar oynadıkları maçlarda takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini kaydeden Sert, "Son Tepecik maçında bile gördünüz. Kalecileri panter kesiliyor, inanılmaz toplar çıkartıyor. Kaldı ki ben de, teknik heyetteki arkadaşlarımız da, futbolcularımız da tesislerden dışarı çıkmıyor, sabah akşam çalışıyor, bu takımı ligde bırakmanın hesaplarını yapıyoruz.  Bu yüzden vicdanım ve gönlüm rahat. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmayanlar düşünsün” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim