AÇILIŞI TOÇOĞLU YAPTI: Serdivanpark Alışveriş Merkezi 4’üncü katında balkon kısmında gerçekleştirilen tadilatın ardından oluşturulan alanda kurulan “Buz Devri” önceki gün gerçekleştirilen gösteriler ve kokteylin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivanpark AVM sahibi Orhan Kocabıyık, Buz Devri İşletmecileri Halit Genç, Emin Dülger ve Hasan Sarar tarafından kesilen kurdele ile resmen açıldı. Açılışta konuşan Başkan Toçoğlu, “Serdivan ve Sakarya’ya hayırlı olsun. Düşmelerin, kırıkların olmamasını dilerim. İşletmecilere ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
GÖSTERİLER BÜYÜLEDİ: “Buz Devri”nin açılığında ilk olarak çeşitli branşlarda Türkiye dereceleri olan Bahadır Aydın sahne aldı. Aydın’ın yaptığı gösteri izleyen tarafından büyük beğeni topladı. Aydın’ın ardından ise piste Türkiye Şampiyonu ve Milli takım sporcuları Beste Bekman (15) ve Damla Demirsal (14) aldı. İkili kombinasyon gösterileri yapan sporcuları izleyiciler ayakta alkışladı. Lisanlı Buz hokeyi oyuncuları Bertan İşeri ve Berat Topçu küçük bir gösteri maçı düzenleyerek izleyiciler bu sporun zevkini tattırdı. Sahneyi son olarak Teşvik C Bayanlar Grubundan Derya Demirsal (8) aldı. Küçük yaşına rağmen bir çok hareketi başarı ile gerçekleştiren Demirsal herkesi kendine hayran bıraktı.
AYNI ANDA 70 KİŞİ: Pistin tek lisanslı antrenörü olan Songül Saraç, “Burada bizler için önemli olan sporcu sağlığı. Pistteki herkesin kaymayı bilmesi durumunda bu piste 70 kişi alınabilir. Ancak dediğim gibi herkesin kaymayı biliyor olması lazım. Biz 5 yaşından itibaren eğitim verebiliyoruz. Ancak bu çocuklarımızın da eğitmen nezaretinde piste girmeleri gerekiyor. Dikkat isteyen ve bir o kadar da zevkli bir spor. Biz tüm Sakarya halkını pistimize bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim