ÜÇ GÜN SÜRDÜ
Üç gün süren turnuvanın ödül törenine Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Gençlik Spor İl Müdürü Salih Koşu ve sporcuların aileleri katıldı. Tenis kulübünde yapılan turnuva sonunda 10 yaş Tek Erkekler Birincisi Ömer Kutur, 10 Yaş Tek Bayanlar Birincisi Öykü Göktuğ, 9 yaş tek erkekler birincisi Yiğit Emre Can, 9 Yaş Tek Bayanlar birincisi İrem Hatipoğlu’na ödüllerini Başkan Alemdar ve Gençlik Spor İl Müdürü Salih Koşu verdi.
ROTA BELİRLENDİ
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Spor Kompleksi'nde böyle bir turnuva düzenlenmiş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Özel olarak düzenlenen turnuvaya Ankara’dan, Düzce’den ve tabii ki Sakarya’dan gelen misafirler bizim ne kadar doğru bir iş yapmış olduğumuzu gösteriyor. Bugün sadece ilçemize değil bölgemize hitap eden bir kompleks yaptık. Serdivan’ın rotasını belirlerken eğitim, doğa ve spor turizmi olarak belirledik ve bunun için çalıştık.
Bugün bunun meyvelerini almaya başladık’’ dedi.
BEŞ BİN KİŞİLİK TESİS
Törende konuşan Gençlik Spor İl Müdürü Salih Koşu Başkan Alemdar’ın spor alanında yaptığı yatırımları övdü. Güzel bir tesis olan Serdivan Tenis Kompleksi ve ayrıca Yazlık Bölgesinde 5 bin kişilik kapasiteye sahip olan Serdivan Spor Kompleksini ilçeye kazandırmış olmasından dolayı Başkan Alemdar’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim