1-0 galipken 75’te Berat Çetinkaya’nın attığı golle Uşak’ta 2 puan bırakan Sakaryaspor kaçan 2 puana ağlıyor, Şaban Yıldırım’ın koltuğu sallanıyor.

BİZE DENK GELDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Sakaryaspor’u Uşak’ta kendi çocuğu vurdu. Yılda bir gol ortalamasıyla oynayan Berat Çetinkaya bu sezon ilk golünü Sakaryaspor’a attı. Futbola Sakaryaspor altyapısında başlayan Berat Çetinkaya kariyerindeki en önemli golü 16 Mayıs 2011’de Mardan’da oynadığımız play-off ilk maçında 3-1 yendiğimiz Konya Şekerspor maçında atmış, finalde Bandırmaspor’u yenen Sakaryaspor 1. lige koşmuştu.

BİR SEVİNDİ, BİR ÜZÜLDÜ

2011’de Sakaryaspor Mardan’da tarih yazarken teknik patron Şaban Yıldırım idi ve deneyimli hoca Berat’ın golüyle finale yürümüştü. Aynı Şaban Yıldırım bugün de Sakaryaspor’un başında ve Pazar günü 75’te Berat’ın Sakaryaspor’a attığı golle koltuğu sallanmaya başladı çünkü deneyimli hoca ikinci yarıda çıktığı ikinci deplasmandan da galibiyetle dönemedi, şampiyonluk umutları yeni bir play-off macerasına sarktı. * Cavit DERELİ

Editör: TE Bilişim