Sezon başından beri rahat bir nefes alamayan Sakaryaspor’da ligin ikinci yarısı öncesi Cumhur Genç yönetimiyle yeşeren umutlar yavaş yavaş sönüyor. Ligde önemli puan kayıplarının yaşandığı haftada Uşak deplasmanında 2 puan bırakan yeşil siyahlılarda taraftarlar ise yönetim, teknik heyet ve futbolculara tepkili. Bu tepkinin bu hafta Sakarya’da oynayacağımız Tuzlaspor maçında bilet fiyatları kaç para olursa olsun tribünlere olumsuz yansıyacağı tahmin ediliyor.

Bilet fiyatlarının bugün açıklanması bekleniyor.

Bu arada ikinci yarıda oynadığı 3 maçta 5 puan kaybederken 6 gol yiyen, 2 gol atan Sakaryaspor’un başkanı Cumhur Genç dün spor basınıyla sohbet etti, son derece moralsizdi. Başkan Genç daha sonra dün Rüstemler’de başlayan Tuzlaspor maçının ilk idmanını izledi.

YILDIRIM’A TEPKİ
Elazığ maçındaki oyuncu değişiklikleri ile büyük eleştiri alan Şaban Yıldırım, Uşak’ta 1-0 önde iken kaybedilen 2 puanın en büyük sorumlusu olarak gösteriliyor.
Cumhur Genç başkanlığındaki yönetimin göreve getirmek için büyük çaba harcadığı Şaban Yıldırım, özellikle ligin ikinci yarısında oynanan maçlardan sonra yeşil siyahlı taraftarların tepkisini çekti çünkü takım 3 maçta 5 puan kaybetti. 

Gençler geriye gitti!
Ara transferde 7 futbolcuyu kadrosuna katan Sakaryaspor’da yönetim yine ilk faturayı gençlere kesti. 
Sakaryaspor’la profesyonel sözleşmesi bulunan Barış Uzun, Ensar Kolat, Yusuf Kaan Kara, Furkan Karabaş ve Kerem Özel’e çalışmalarına altyapıda devam etmeleri talimatını veren yönetimin genç oyunculardan kendilerine kiralık olarak kulüp bulmalarını istedi. Şampiyonluk yarışında takıma yapılan takviyeler yeşil siyahlı taraftarları memnun etmezken, Alanyaspor altyapısından futbolcu kiralayan Sakaryaspor yönetiminin yine kendi gençlerini altyapıya geri göndermesi dikkat çekti. Gençler sezon başında da son gün 12 takviye yapılınca geri gönderilmişti.

7. HARİKA

Onur Eriş, Azad Filiz, Rıdvan Bingöl, Sinan Özkan, Alper Tursun ve Hamza Özdemir’i transfer eden yönetim dün ara transfer sayısını 7’ye çıkardı.

Editör: TE Bilişim