YA OLACAK YA OLACAK

Spor Toto 2.Ligine veda eden Sakaryaspor'da kötü gidişata dur demek isteyenlerin bir araya geleceği toplantıya saatler kala tüm dikkatler yarın akşam gerçekleşecek olan oluşumculardan gelecek güzel haberlere çevrildi. Erdinç Şehit'in önderliğinde geçen hafta bir araya gelen oluşumcuların yarın Köfteci İsmail'de yine bir araya geleceği ve güçlü bir yönetimin oluşması için bir hayli istekli ve gayretli olacakları da  belirtildi.

AYKIRI SESLERDE VAR

Eski Başkanlar ve eski yöneticilerden oluşan Sakaryaspor'un geleceğini oluşturmak isteyen grupta Şehit'in yanı sıra Bülent Yılmaz, Recep Hacıeyüpoğlu,  Muzaffer Güneş, Yavuz K öprülüoğlu, İsmail Yenice, Abdullah Şen ve Hüseyin Aktürk gibi isimlerde yer alırken bazı isimlerin Yeşil-Siyahlı kulübe yönetim oluşturmak için niyetlerinin olmadığı da konuşulsa da ağırlığın yeni dönemde yeni yönetimden yana oldukları konuşuluyor.

ŞÜKÜR'DEN UMUT YOK

Bu arada Şehit ve oluşumcuların İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'le irtibatlarının eskisi kadar olmadığı bunun için Sakaryaspor'un yeni yapılanmasının şehir içinden ve daha  ziyade Sakaryaspor'un eski  Başkanları ve yöneticileriyle yeni yapılanmanın gerçekleşebileceğine inanıldığı da gelen haberler arasında yer aldı. Oluşumculara Büyükşehir Belediyesinin ve Sivil toplum örgütlerinin de destek vermesinin beklendiği de taraftarları hayli heyecanlandırıyor.

Editör: TE Bilişim