Çankırı deplasmanından mağlubiyetle dönen Sakaryaspor'un, Pazar günü oynayacağı Tepecikspor maçı ligde tutunabilmek adına tam bir final niteliği taşıyor. Bu zorlu karşılaşma öncesinde oyuncuların moralini yüksek tutmak herkesin görevi.
Sakaryaspor'un içersinde bulunduğu bu çok önemli çıkmazı kimse görmezlikten gelmemeli. Vali, milletvekilleri, belediye başkanları ve STK temsilcileri acilen harekete geçmeli ve takıma destek sağlanmalı. Sakaryaspor'un kurtuluşu için şehirde seferberlik ilan edilmeli.
ACİLEN EL ATILMALI
EKONOMİK sıkıntılar nedeniyle transferin kapalı olmasından dolayı altyapıdan oyuncularla ligde mücadele veren Sakaryaspor, inanıldığı ve destek verildiği takdirde başarıyı yakalayacak güce sahip. Yeşil-Siyahlılar'ın personel, futbolcu maç başı ücretleri ve Rüstemler Tesisleri'ndeki ihtiyaçlarıyla birlikte acilen çözülmesi gereken maddi sıkıntıları var.
KİMSE KAÇMAMALI
ŞEHRİN marka değerinin alt sıralardan kurtulabilmesi için Vali, vekiller, belediye başkanları, sivil toplum kurumu temsilcileri ve iş adamlarının bir araya gelip Sakaryaspor'a destek vermesi artık kaçınılmaz bir hale geldi. Sağlanabilecek birlik ve beraberlikle tüm sıkıntıların aşılabileceği ortada. Siyasi ihtiraslar, kaprisler ve savaş baltaları rafa kaldırılmalı.
ÖRNEK YÖNETİM İÇİN
SAKARYASPOR'a güçlü bir yönetim modeli oluşturabileceği gibi, kısa sürede giderilmesi gerek maddi sıkıntı da ortadan kaldırılabilir. Birlik ve beraberlik örneği vererek benzer durumdan kurtulmuş başka kulüpler olduğu da unutulmamalı. Yeşil-Siyahlı oyuncuların, ortaya koyduğu mücadeleyi ateşleyip devamını getirmelerini sağlamak için herkes destek vermek zorunda.
KİMSE KAÇMAMALI
YEŞİL-Siyahlılar'ın bu zorlu süreçte maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Şehirde herkes takımın etrafında kenetlenmeli. Yeşil-Siyahlı formayı giyen oyuncular, bütün sıkıntılarına rağmen üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor. Bu takıma inanıp, destek olunduğu takdirde ligde imkansız gibi görülen başarı kısa sürede yakalanacaktır. Ligde kalma mücadelesi veren Sakaryaspor'a şimdi destek zamanı.

Editör: TE Bilişim