306 SPORCU

Satranç Federasyonuna kayıtlı satranç kulüplerinden ve okullardan gelen sporcuların katıldığı, büyük ilgi gören turnuva, hafta sonu Serdivan Belediyesi hizmet binasında bulunan nikah salonunda yapıldı. Turnuvaya küçükler kategorisinde 150, yıldızlar kategorisinde 86 ve açık kategoride 70 kişi olmak üzere toplam 306 sporcu katıldı. Serdivan Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar adına, katılımcılara ve satranç kulüplerine satranç takımı hediye edildi. Müsabakalar sonunda dereceye girenlere de ayrı bir ödül verildi.

ÖDÜL KARAOĞLU’NDAN

Gençlik ve Spor Hizmetleri Serdivan İlçe Müdürü Hüdai Kaynar ve Satranç Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Âdem Solakumur’un da katıldığı turnuva büyük çekişmeye sahne oldu. Özellikle küçükler kategorisindeki sporcuların velileri adeta yerlerinde duramadılar.

Turnuva sonunda, Küçükler’de Göktürk Kaan Kılıç birinci, Can Baylav ikinci, Emre Akın Kaptan üçüncü olurken, madalyalarını ve ödüllerini Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu’ndan aldılar.

400 SATRANÇ TAKIMI

Yıldızlar kategorisinde ise birincilik kürsüsünü bir bayan sporcu aldı. Lütfiye Selva Ağun’un birinci, Enes Melik’in ikinci ve Osman Kılınç’ın üçüncü olduğu Yıldızlar’da, sporculara ödüllerini İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüdai Kaynar verdi.

Açık kategorisinde Ali Ammar Camcı birinci, Kaan Barış Bayrak ikinci, Emre Alper Özdemir üçüncü olurken, ödüllerini Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Adem Solakumur tarafından aldılar. Ayrıca Serdivan Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından, ilimizdeki satranç kulüplerine de bu sezon için 400 adet satranç takımı dağıtımı yapıldı.

Editör: TE Bilişim