Tempo yükseliyor

Yeşil-Siyahlılarda hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ederken hazırlık maçları da programda yerini alıyor. 4-5 Eylül’de başlayacak Tff 2’inci Lig’deki temsilcimiz Sakaryaspor’da hazırlıklar tam gazsürüyor. Rüstemler Tesisleri bakımda olduğu için 12 Temmuz’dan bu yana Ankara/Kızılcahamam kampında bulunan Yeşil-Siyahlılar, 21 günlük süreci önceki gün bitirip üçüncü etap için Bolu/Abant’a geçtiler.

Salonda çalıştılar

Dünkü İskenderunspor maçı öncesinde Abant kampının ilk çalışması ise önceki gün. Fitness Salonunda çalışan futbolcular oldukça yoruldular. Tam kadro salona giren futbolcular, sabah idmanını gruplar halinde ağırlık çalışması şeklinde yaptılar. Akşam idmanına ise Otel’in sahasında çıkan Sakaryaspor’un tek sıkıntısı ise aşırı sıcaklar. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere aşırı sıcağa rağmen çalışmalardan oldukça memnun,

Lige hazır olacaklar

Hazırlık maçlarında takımı görme imkanı bulduğunu hatırlatan Sakaryaspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, çalışma temposunu hazırlık maçlarına göre ayarladığını söyledi. Samsun ve Tarsus maçlarında takımı gördüğünü, lige kadar daha iyi duruma geleceklerini ifade eden Coşkundere; “Eksiğimiz yok” dedi. Bu arada üç hazırlık maçı oynayan Yeşil-Siyahlılar iptal edilen Şanlıurfaspor maçı yerine Tuzlaspor ile hazırlık maçı yapmak istiyor.

Editör: TE Bilişim