Teknik direktör Ercümend Coşkundere’ye Sakarya’daki mesai gününde edindiği izlenimleri sorduk. Taraftarın ilgisine teşekkür eden Coşkundere, buna beklenti açısından da baktığını ifade ederek “Büyük bir camia ve dibi görmenin verdiği açlık, sabırsızlık var. İnşallah karşılık veririz. Sakaryaspor’a şampiyonluk yakışır” dedi.

Fikstürü de sorduğumuz Coşkundere, taraftarın yüreğine su serpecek açıklamalar yaptı. “Öncelik ilk 5’te yer almak” diyen deneyimli teknik adam, “Rakiplerimiz belli. 34 haftalık bir maratona çıkacağız. İlk kimle, nerde karşılaşacağımıza bakmıyoruz. Şuan düşündüğümüz tek şey sezona iyi takımla iyi hazırlanmak” diye konuştu.
 

 Coşkundere, sabah 10 ve akşam 6’da olmak üzere günde çift antrenman yaptırdığı mevcut oyuncularla ilgili kararını en az 3-4 çift kale oyun sonrası verecek.

Çocukların geçen sezon emeği var

Coşkundere, mevcut oyuncularla ilgili kanaatini hafta sonuna kadar belirleyeceğini kaydetti. “Gelen bilgiler var ama görmeden karar vermek olmaz” diyen Coşkundere, “Emekleri var. Takım olma ve adaptasyon konusunda zaten kamp dönemi önemli. O ana dekte yeniler gelmeye başlar. Hafta içerisinde sirkülasyon da olabilir” dedi.

Editör: TE Bilişim