U 19 Play Off lig sona erdi. Uzun maraton süren ve birbirinden çekişmeli geçen maçlar sonunda önceki gün Erenler Suni Saha'da beklenen final karşılaşması oynandı. Oldukça zevkli ve heyecanlı geçen final maçında Harmanlıkspor ile Bekirpaşaspor karşı karşıya geldi. Maçın 90 dakika bitişi ile ligin şampiyonu Harmanlıkspor oldu.
MAÇIN ARDINDAN
Çetin ve mücadele sonunda Harmanlıkspor rakibi Bekirpaşasporu Sinan’ın attığı iki şık golle  yenerek lig kupasına uzandı. 2-1 Skorla U 19 Play-Off Grubunun Sakarya şampiyonu olan Harmanlıksporlular, maçtan sonra soluğu yemekte aldı. Kulübün Başkanı Metin Ergezen, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Boz, İsmet Gökdemir, İsmail Yağlar,  Sedat Taşboğa, Ayhan Aytaç,ve Nazım Kırdemir, Teknik Direktör Tevfik Tetik, Takımın Antrenörü Recai Hoca, Sakaryaspor Kulübü eski başkanlarından Vedat Yaşlıca ile futbolcular katıldı.
BAŞKANDAN KUTLAMA
Kulüp başkanı Metin Ergezen uzun süren lig maraton sonunda kupayı hak eden bir mücadele sergilediklerini belirtti. Başkan Ergezen ‘’Genç kardeşlerimizin Şampiyona yakışır bir mücadele verdikleri maçta, Sinan’ın iki muhteşem golü ile galip gelerek şampiyon olduk. Bütün futbolcularımı ve teknik heyetimizi tebrik ederim. İnşallah başarılarımız devam edecek. Bize inanan tüm taraftarlarımıza da teşekkür ederiz bize büyük güç veriyorlar’’ diye konuştu.
EĞLENDİLER
Şampiyon Harmanlıkspor Kulübü Başkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik heyet ve futbolcular toplu halde yemek yiyerek şampiyonluğun tadını çıkardı. Geç saatlere kadar beraber olan yemek yiyen ve eğlenen futbolcuların ise keyiflerine diyecek yoktu.

Editör: TE Bilişim