REVİRE DÖNDÜ
SAKARYASPOR, ikinci yarı hazırlıklarına gittiği Antalya kampında tam bir revire döndü. Antalya'ya 4'ü kaleci 24 oyuncuyla giden Yeşil-Siyahlı ekipte, Hakan Toker, Cihan Çimen, Hakan Çalışkan ve Onur Demir sakatlandı. Denizli Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Hakan Toker, Cihan ve Onur'un durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi.
ERKEN DÖNDÜLER
ÖNCEKİ gün yapılan idmanda tecrübeli oyuncu Selim Çatalbaş ile Muhammer Başoğlu da sakatlanarak çalışmaları yarıda bıraktı. Dizinde esneme olduğu bildirilen Selim ile belinden sorun yaşayan Muhammer, kafileden önce Sakarya'ya dönmek durumunda kaldı. Sakatlıklar nedeniyle kamptan ayrılan futbolcu sayısı 3'e çıkmış oldu.
CEZALI OYUNCULAR
LİGİN ikinci yarısının ilk maçını grubun lideri Bugdaşspor ile deplasmanda oynayacak olan ekibimizde hatırlanacağı üzere Mesut Morgül, Doğan Seçkin Şavkın, Abdülkadir Akyıldız ve Onur Demir kart cezalısı oldukları için bu zorlu karşılaşmada yer alamayacak. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu Teknik Direktör Necmettin sert'i düşündürüyor.

Editör: TE Bilişim