“Riske edemeyiz”

Sakaryaspor’da merakla beklenen seçim günü için çeşitli iddialar ortaya atıldı. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın gerekli önlemler alınması durumunda kongreler yapılabilir açıklamasının ardından gözler bir kez daha Sakaryaspor Yönetimine çevrilmişti. Seçim kararıyla ilgili haberler yönetime yakın kaynaklardan geldi. Sakaryaspor’da seçimin sezon sonu yapılacağını açıkladı.Vaka artışlarının yaşandığı bu günlerde ne insan sağlığını ne de Sakaryaspor'un bu sezonunu riske atamayacaklarını belirten kaynağımız, seçimin en erken sezon sonu gündeme gelebileceğini belirtti.

“Dere geçerken at değiştirilmez”

Sakaryaspor’un kritik bir virajda olduğunun altını çizen kaynaklar; “Sakaryaspor şuan Play-Off yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yönetim de takımın arkasında. İnanıyoruz ki Sakaryaspor şampiyon olacak ve üst lige çıkacak. Herkeste biliyor ki yönetim bu zorlu süreçte takımı yalnız bırakmaz. Bu yüzden seçim kararını sezon sonuna ertelediler. Dere geçilirken at değiştirilmez. Bu yüzden yönetim sezon sonuna kadar devam etme kararı aldı”

Yüce istiyor, yönetim diretiyor

Sakarya’da kongrelerin yapılabileceğinin açıklanmasının ardından Ekrem Yüce Sakaryaspor’da seçim yapılmasını istedi ancak Sakaryaspor Yönetimi ayak diretti. Sezon sonuna kadar görevinde kalmak isteyen Sakaryaspor Yönetimi kritik virajdan geçen takımın etkilenmemesi için bu kararı aldıklarını belirtiyor.

Editör: TE Bilişim