Sakaryaspor'da yeniden teknik adamlığa getirilen Şaban Yıldırım Rüstemler'de imza attı. Yıldırım,"Tribünden geldik, zamanında top topladık. Hatalardan ders çıkardık, bir daha o hataları yapmayacağız" dedi. Sakaryaspor'da yeniden Şaban Yıldırım dönemi başladı. Takımda 6ncı kez görev alan Yıldırım, 12.00'da Rüstemler Tesisleri'nde imzayı attı. 4 ay önce ayrıldığı teknik adamlık görevine yeniden getirilen Şaban Yıldırım törende yaptığı konuşmada "Başarı" vurgusu yaptı.
ŞANLI GÜNLERİ GÖRDÜK, AYNI HATALARI YAPMAYACAĞIZ
Daha önce yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını ifade eden Yıldırım, "Tribünden geldik, zamanında top topladık. Hatalardan ders çıkardık, bir daha o hataları yapmayacağız" diye konuşarak şunları söyledi: "Tekrar burada olmaktan çok mutluyum. Sakaryasporla ilgili bizim hayallerimiz var. Umarım nşallah o projeleri baştan yaparız. Buradan başlamış oluruz. Hayal ettiğimiz Sakaryaspor'da şampiyonluk yolculuğunu yapmaya başlamış oluruz. Sakaryalıyız tribünden biz geldik, takımın şanlı günlerinde Tuna abilerin arkasında top topladık o heyecanı biliyoruz. Teknik adam olarak burada olmak, tekrar olduğum yerni hayalini kurmak bize çok heyecan veriyor. Hepimiz bazı dersler çıkardık, yaşananlardan. Geçmişte yaptığımız bazı hatalar var onlardan ders çıkardık. Belki yeni hataları yapabiliriz, o eski hataları yapmayalım diyoruz. Bunun için de öncelikle her zaman söylüyorum, tüm bu projelerin motor gücü başarıdır. Önümüzdeki devre arası da var bir stratejimiz olacak, onu da hep beraber hayata geçireceğimizi umuyorum. Çok konuştuğumuz şeyler, icraatta yapacağız."
ŞEHRİ ARKAMIZA ALIP SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ
Sakaryspor Kulübü Başkanı Cumhur Genç, takımın hak ettiği yer olan Süper Lig'e çıkması için şehri arkalarına alığp gerekenleri yapacaklarını belirterek, "Bu süreçte Suat hocamızla yollarımzı ayırmak zorunda kaldık, Şaban hocamızla tekrar bir araya geldik, geçen sene de beraberdik. Hedefimiz 5 sene içinde Sakaryspor'u Avrupa kupalarında görmek. Hedefimiz kolay değil tabiki. Sakaryaspor bunu gerçekleştirecek bir şehir. Yapılması gereken doğrular var, bunları yapacağız. Şehri arkamıza alacağız, siyasileri arkamıza alacağız. Sakaryaspor son 30 yılda sadece 3 yıl Süper Lig'de kalmış Geçmişin mirasını yiyoruz şuanda, hatalarımız var, yeniden yapmamak için gerekeni yapacağız. Olmamız gereken yer Süper Lig Bunda da hayrı vardır diyoruz, Şaban Hocamız tekrar yuvaya hoşgeldi. " dedi.
Törende yapılan konuşmaların sonrasında imza törenine geçildi. Şaban Yıldırım ve yönetim, imzaları atarak birlikte fotoğraf çekildi.

sporexpres.com

Editör: TE Bilişim