Bizim Sakarya Gazetesi'nin aracılığıyla Sakaryaspor'un Çankırı deplasman masraflarını karşılayacak olan İstanbul'da yaşayan Hendekli iş adamı İbrahim Şahin, dün Rüstemler Tesisleri'ne gelerek Teknik Direktör Necmettin Sert ve oyuncularla görüştü.
Bir süre tecrübeli teknik adam Sert ve kaptan Levent ile görüşen Şahin, Çankırıspor ve Tepecik A.Ş. maçlarında galibiyet halinde 10 bin lira prim vereceğini söyledi. Şahin, “Türk futbolunda önemli bir yere sahip takıma zor günlerinde destek olmamız gerekiyor” dedi.
FORMA HEDİYE EDİLDİ
MADDİ imkansızlıklar nedeniyle Çankırı deplasmanına gitmekte güçlük çeken Sakaryaspor'a Bizim Sakarya Gazetesi aracılığıyla destek veren İstanbul'da Şahin Örme Fabrikası'nın sahibi Sakaryalı sanayici İbrahim Şahin, dün Rüstemler Tesisleri'ni ziyaret ederek Teknik Direktör Necmettin Sert ve oyuncularla tanıştı. Çankırı deplasman giderlerini karşılayacağını açıklayan Şahin'e kayyum tarafından hazırlatılan 54 numaralı İbrahim Şahin forma Necmettin Sert ve takım kaptanı Levent Demiray tarafından hediye edildi.
HER ZAMAN VARIM
RÜSTEMLER Tesisleri'ne gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hamdi Yuluğ ile birlikte giden Şahin, idman sonrası bir süre Tesisler'de, Teknik Direktör Necmettin Sert, kayyum Sinan Panta ve kaptan Levent ile görüştü. Takım hakkında bilgiler alan Şahin, “Sakaryaspor Türk futbolunda önemli bir yere sahip. Yeşil-Siyahlılar’a bu zor günlerinde destek olmamız gerekiyor. Sakaryaspor'un ligde kalabilmesi için elimden gelen yardıma her zaman varım. Şehrin ileri gelenleri de bu takıma destek vermeli” dedi.
PRİMLER BENDEN
ÇANKIRISPOR maçından alınacak galibiyet halinde takıma 5 bin lira prim vereceğini duyuran Şahin, "Eğer bu hafta sonu yurt dışı seyahatim olmasaydı Çankırı'ya maça gelirdim. Ancak, önümüzdeki hafta Adapazarı'nda oynanacak Tepecikspor maçına geleceğim. Her iki maçın kazanılması halinde futbolculara 10 bin lira prim benden" diye konuştu. İbrahim Şahin, Sakaryaspor'un bu zor günlerden bir an önce kurtulmasının dışında hiç bir beklentisinin de bulunmadığının altını çizdi.

Editör: TE Bilişim