Zor zaman da göreve gelen, zorlukları aşan, sadece kötü saha sonuçları ile olağanüstü kongre kararı doğru bir karar değil. Ligin başı ve oynanacak 29 maç var. Sakaryaspor’un iyi de bir yönetimi var. Bu yönetime sabır gösterilirse Sakaryaspor başarıyı yakalar. Olağanüstü kongre kararı acele ile alınmış bir karardır.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce olağanüstü kongre kararını gözden geçirmelidir. Çünkü bu şehir 16 ilçenin temsil edildiği bir yönetim kurulu bir daha oluşturulamaz. Borçlar ödeniyor, futbolculara ödemeler zamanında yapılıyor. Transfer yasağı kaldırılmış, kısaca bu yönetim Sakaryasporu ayağa kaldırmış. Formatlarında kiralıktır yazan dönemden, borçların ödendiği bir dönem...

İşte bu yüzden yönetim devam etmek istiyor. Devam etmek istemeleri kadar doğal bir şey yok... Bırakırsalar yazık olacak! Her zorluğa göğüs ger, sorunları çöz, yolun başında görev bırak. Cefayı sen çek, sefayı gelen sürsün. Yönetimin devam etmek istemesi gayet normal... Kırşehir deplasmanında alınacak galibiyet, yönetimin önünü açar.

Haber: Orhan Topçu

Editör: TE Bilişim