Murat Balaban ve talebeleri galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi seriyi beşe tamamladı. Yeşil-Siyahlıları deplasmanda farklı galibiyete taşıyan goller ilk yarıda Abdülaziz Solmaz, Ali Özgün ve Muhammed Reis gelirken gol perdesini maçın son anında temlik penaltısı ile Berk İsmail kapattı.

İlk yarıda fark yaptılar

Murat Balaban’la henüz puan kaybı yaşamayan Sakaryaspor Misli.com 2.Lig’in 16’ncı haftasında Karabükspor deplasmanında yine kazandı ve dört maçlık galibiyet serisini beşledi. Zayıf rakibi karşısında zorlanmayan yeşil-siyahlı ekibimiz Karabükspor’u 4-0 yenerek ligdeki seriyi 5 maça çıkardı. Gol perdesini Abdülaziz Solmaz açtı. Ali Özgün, Muhammet Reis devam etti ve ilk yarı sonunda tabelada 0-3’lük Sakaryaspor üstünlüğü vardı.

Direkleri dövenler var!

İkinci yarıda oyunu rölantiye alan Yeşil-Siyahlılarda Balaban kadroyu ekonomik kullanma adına usta erken oyuncu değişiklikleri yaparken Karabükspor 62’de penaltı kazandı ancak Melih’in vuruşunda kaleci Oğuz gole izin vermedi. Bu yarıda tıpkı Ali Özgün’ün ilk yarıda olduğu gibi önce Berk İsmail vuruşu, sonrasında ise Ümit Yasin’in kafa şutu direklere denk geldi. Maçın sonucunu ise sonradan oyuna giren ligde siftah yapan Berk İsmail belirledi. 0-4

Editör: TE Bilişim