Yaptığı açıklamada Sakaryaspor’a katkıda bulunmak isteyen insanlara karşı daha yapıcı ve motive edici bir yaklaşım içinde olunması gerektiğini belirten Genel Başkan Yardımcısı Yavuz “Bizler, insanları Sakaryaspor’dan uzaklaştıran değil daha da yaklaştıran bir tavır takınmalıyız” dedi.

 Yavuz’un paylaşımları şöyle;

1-Sakaryaspor, Sakarya'mızın en önemli değeri ve markasıdır. Bugüne kadar, kimimiz az kimimiz çok bir şekilde hepimiz Sakaryaspor için katkı sağlamanın gayreti içinde olduk. Bazı arkadaşlarımız/başkanlarımız bu uğurda şüphesiz daha çok emek verdiler, alın teri döktüler ve yoruldular.

2-Bu arkadaşlarımıza/başkanlarımıza vefalı davranmak, onları hayırla anmak ve kendilerine teşekkür etmek durumundayız. Aynı şekilde göreve talip olanlara ve katkı sağlama arzusunda bulunanlara karşı da müspet ve onları motive eden bir tutum sergilemeliyiz.

3- Göreve talip olmak isteyenleri, olur olmaz şekilde suçlayarak işi linç kampanyalarına dönüştürmek, Sakaryasporumuzun hayrına olmadığı gibi katkı koymak üzere ortaya çıkanların da daha sonra katkı bekleyeceği insanlara laf yetiştirmeye çalışmasının kimseye hayrı dokunmaz.

4-Bizler, insanları Sakaryaspor’dan uzaklaştıran değil daha da yaklaştıran bir tavır takınmalıyız. Zira herbirimiz, işin bir ucundan tutarsak ve herkesin gücünden, birikiminden ve ufkundan istifade etmeyi bilirsek ancak o zaman bu yarışta iddialı bir şekilde var olmayı başarabiliriz.

5-Bu süreçte siyaset, spor ve iş dünyasından birçok değerli ismin Sakaryaspor için katkı koyma arzusuna şahit olduk. Bu kişilerin katkı koyma teşebbüslerini alkışlayarak, onları daha fazlasına motive etmek yerine onları hırpalama ve değersizleştirme girişimlerine şahit olduk.

6-Aynı şekilde, ortaya çıkan bazı arkadaşlarımızın da öyle ya da böyle bir şekilde Sakaryaspor için en büyük katkıyı veren insanları suçlama eğilimlerini de gördük. Bu türden davranışlar kimin hayrına olur bilemem ama Sakaryaspor’un kesinlikle hayrına olmayacağı açıktır, nettir.

7-Şüphesiz, bu insanların her biri önemli, değerli ve saygı değerdir. Kimin seçilip seçilmeyeceği elbette delegenin bileceği bir iştir. Ancak işi seçime bırakmadan oyundan düşürme ve katkı koymak isteyenleri hırpalama çabalarının zarardan başka birşey üretmeyeceği de muhakkaktır.

8-Pazar günü yapılacak kongrenin, Sakaryaspor'un yükselmesini, iyi ve basiretli yönetilmesini sağlayacak bir tablonun ortaya çıkmasına vesile olması en büyük temennimizdir. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Editör: TE Bilişim