Hikmet Karaman'ın sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesinin ardından Gaziantepspor ile sözleşme imzalayan Bülent Uygun, Sakaryaspor için başlattığı çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
KİMSE OLUMSUZ DÜŞÜNMESİN
GAZETEPSPOR ile sözleşme imzalamasının ardından spor kamuoyunun, "Bülent Uygun Sakaryaspor için başlattığı oluşum çalışmalarını rafa mı kaldırdı" türünden sorulara Sakaryalı teknik adamdan cevap geldi. Yeni görevinin hayırlı olması dileğiyle telefondan görüştüğümüz Bülent Uygun, "Gaziantepspor ile anlaştım diye kimse Sakaryaspor için başlattığımız güçlü yönetim çalışmalarımızın sekteye uğrayacağını düşünmesin" dedi.
TELEFON DENEN CİHAZ VAR
SAKARYASPOR'un güçlü bir yönetime sahip olabilmesi için kongreye kadar hazırlanan listede yer alan isimlerle görüşmelerinin sürdüğünü açıklayan Uygun, "Gaziantep ile anlaşınca insanların kafasında 'Bülent hoca Gaziantep'ten bu oluşum işini yürütemez. Sakaryaspor işi yattı' diye asla düşünmesin. Unutmayın ki telefon denen bir cihaz var. Sakaryaspor ile bağımı asla kopartmak gibi niyetim yok" diye konuştu.
YANLARINDA OLACAĞIZ
"GAZİANTEPSPOR ile anlaştım, Sakaryaspor ile işim bitti diye kimse düşünmesin" diyerek hakkında spor kamuoyunda atılabilecek dedikodulara da cevap veren Bülent Uygun, "Başta da söylemiştim, Sakaryaspor'da başkan ya da yönetimde görev almak gibi bir niyetim yok. Sadece belirlediğimiz 50 kişilik listenin içindeki kişilerle yapacağımız görüşmeler sonucunda bir yönetim oluşturacağız ve biz o arkadaşlarımızın hep yanında olacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim