Yeşil-Siyahlı yönetimin ilk beşe girildiğinde galibiyetlere prim verme şartının yanı sıra 5 galibiyete özel paket prim olsa da Teknik Direktör İsmail Ertekin ve talebeleri önce Sivas Belediyespor’u yenerek hem taraftarlarıyla barışmanın hem de iyi bir çıkış ve seri yakalamanın peşinde. Yarın hedef mutlak galibiyet.

YARINA ÖZEL HAZIRLIK VAR

Türkiye 2.Ligi Kırmızı grubunda beklediği sonuçları alamayan ve puan sıralamasında 9 puanla 9.sırada yer alan Sakaryaspor yarın oynayacağı Sivas Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını Rüstemlerde sürdürüyor. Yeşil-Siyahlılar Atatürk Stadında oynayacakları bu kritik maçına özel hazırlıklar yaparken Teknik Direktör İsmail Ertekin ve öğrencileri bu dönüm maçı olarak gördükleri müsabakaya mutlak galibiyet için çıkacak.

ÇIKIŞ İÇİN GALİBİYET ŞART

Sezona galibiyetle giren ancak devamını getiremeyen Sakaryaspor ‘da son oynanan Pazarspor karşılaşmasından gelen 3 puan morallerin düzelmesini sağlarken yarın ki Sivas Belediyespor karşılaşmasından alınacak bir galibiyette çıkışın başlangıcı olacak. Geçen Çarşamba sahasında Pazarspor’u 2-1’le puansız gönderen Yeşil-Siyahlılar bu kez Sivas ekibini yenerek ligde iki maçı üst üste kazanmanın hesabını yapıyor.

Editör: TE Bilişim