Sarıyer’den sonra iç sahada Bodrumspor’u da devirmeyi bilen Yeşil-Siyahlılar Cumartesi günü oynanacak Vanspor karşılaşması için dün Rüstemlerde buluştu ve çalışmalarına start verdi.

MAÇA HAZIR OLACAKLAR VAR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.hafta maçında Vanspor'a konuk olacak Sakaryaspor'da sakatlıklar üst üste gelince alınan puanlara rağmen moraller bozuldu. Sakaryaspor'da takımın önemli isimleri Ozan Sol, Hurşit Taşçı, Oğuz Kocabal ve Oğuz Yıldırım sakatlanmasıyla gündeme gelmiş moralleri bozmuştu. Sakaryaspor'da Vanspor maçı öncesi sakat oyuncuların son durumları teknik heyetin morallerini bozarken bazı isimlerin maça kadar hazır olmaları da bekleniyor.

SIRA ŞİMDİ SERİYE BAĞLAMAKTA

Sarıyer’den sonra Bodrumspor'u sahasında 1-0'la geçen Sakaryaspor'da bir günlük iznin ardından şimdi rota Van deplasmanı. Cumartesi günü güçlü rakibiyle 3 puan mücadelesine çıkacak olan yeşil-siyahlılarda hedef galibiyet serisi yakalamak. Ancak Bodrumspor maçında Ozan Sol ve Hurşit Taşçı sakatlıkları sebebiyle kadroda yer alamamıştı. Bodrumspor maçında ise Oğuz Kocabal ve Oğuz Yıldırım sakatlıkları sebebiyle zorunlu değişlikle saha kenarına gelmişti. ( Haber SERKAN ÇAĞLAR)

Editör: TE Bilişim