Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç, Sporyum programında Gazeteciler Ömer Gümüşel, Erdem Yıldırım ve Şenol Çivicik'in konuğu oldu.  Daha önce 4 dönem kulüp yönetiminde bulunduğuna değinen Cumhur Genç;  ‘’Tecrübelerimizden faydalanarak, hatalarımızdan ders çıkartıp daha iyisini yapmaya çalışacağız’’ dedi.  

RÜSTEMLER YENİLENECEK

Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç, Sakaryaspor’un en büyük sorunlarından birinin tesis olduğunu belirterek, Rüstemler Tesisini yıkıp yerine yenisini yapmayı amaçladıklarını söyledi. Genç’’ Bizim en büyük sorunlarımızdan biri tesis konusu. İl spor müdür Arif Özsoy ile yaptığımız görüşmemizde bu durumu kendisine aktardık, oda bize 3 saha olacak şekilde Spor Toto desteği ile bu durumu karşılayabileceklerini belirtti. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Ayrıyeten tesisin içinde bulunan ana bina artık işlevselliğini kaybetmiş durumda 1 oda da iki oyuncu kalıyor bu durum eski düzene göre yapılmış ancak biz içinde 40 odalı, saunası, hamamı ve fitness salonu olacak şekilde yeni bir bina yapmanın isteğindeyiz. Valimiz ve Büyükşehir başkanımız bize bu konuda yardımcı olacaklarını belirtti’’

STAT ALTI KİRALIK

Yeni Sakarya Atatürk stadyumunun altında bulunan ve 25 bin mt. karelik atıl bir alan olduğunu belirten Sakaryaspor kulüp Başkanı Cumhur Genç; ‘’ Kapalı otopark olarak ayrılmış bu alan hiç kullanılmamış biz burayı firmalara kiraya vererek gelir elde etmenin düşüncesindeyiz. Baktığımız zaman Tırsan, Reysaş, Toyota gibi firmalar depolama alanı için yer arıyorlar. Bizde burayı onlara kiraya vererek hem atıl alan pozisyonundan çıkarıp hem de kulübümüze kalıcı gelir sağlamaya çalışacağız’’ dedi.

sporexpres.com

Editör: TE Bilişim