Pendik Yıldırım’la geliyor

Yaptığı flaş ve pahalı transferlerle dikkat çeken ve sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Sakaryaspor’da ligin bitimine kısa bir süre kala Mamak’ı farklı yenerek Play-Off umudunu koruyor. Şimdi gözünü Şaban Yıldırım’lı Pendikspor maçına çeviren Yeşil Siyahlılarda hem yönetim hem de futbolcular olarak play-off üzerinden de olsa şampiyonluğa ulaşılacağına dair inanç tam.

Averajla üçüncü sırada

2.Lig Kırmızı Grup’ta 1.Lig’e çıkma mücadelesi veren Sakaryaspor, ligde 30.haftayı geride bıraktı. Yeşil Siyahlı temsilcimiz zorlu rakibi Kırşehir Belediyespor’dan 1 puan alırken deplasmanda Mamak’ı 4-0’la geçerek puanını 56 yaptı ve averajla üçüncü sırada yer aldı. Ligde henüz beklenen çıkışı bir türlü yapamayan Sakaryaspor lider Eyüp spor ile olan 16 puanlık farkını ise korumayı başardı.

8 Mayıs’ta lig sona erecek!

Ligde son 8 haftaya giren yeşil siyahlılar kalan maçlarının tamamını kazanarak play-off yarışına moralli ve 2.sırada girmek istiyor. 1 Nisan Perşembe günü Pendikspor ile Atatürk Stadında karşılaşacak olan Sakaryaspor kalan 8 maçının 4’nü deplasmanda 4’ü ise kendi sahasında oynayacak. Yeşil-Siyahlılar Play-Off öncesinde normal sezonu 8 Mayıs’ta Kastamonu deplasmanında tamamlayacak.

Editör: TE Bilişim