Ligde 12. Sıradalar

Sakaryaspor’un rakibi Pendikspor Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 30 maçta topladığı 39 puanla 12. sırada bulunuyor. Lider Eyüpspor ile arasında 33 puan fark bulunan İstanbul temsilcisi maçlarını 4000 kapasiteli Pendik Stadı’nda oynuyor.

Attığından az yiyor

Pendikspor oynadığı 30 müsabakada maç başına yakaladığı 1.66 gol ortalamasıyla toplam 50 gol atmayı başardı. Kalesinde gördüğü 42 gole engel olamayarak +8 averaja sahip olan Pendikspor’un gol yükünü attığı 12 golle Göksu Türkdoğan üstleniyor. Türkdoğan’a attıkları beşer golle Atakan Arslan ve Ömer Can Sokullu ona eşlik ediyor.

Beşte bir

Misli.com 2.Lig’de oynadığı son beş mücadelede yalnızca bir galibiyet alan kırmızı beyazlılar, son maçlarından galibiyetle ayrılmayı başardı. Son beş karşılaşmada rakip ağları yalnızca altı kez havalandırabilen İstanbul temsilcisi kalesinde ise tam 11 gol gördü.

Üstün taraf yok

Sakaryaspor ve Pendikspor arasında oynanan son beş karşılaşmada iki tarafta bariz bir üstünlük sağlayamadı. 2012 sezonunda Pendikspor 4-0’lük galibiyetinden sonraki mücadeleden de Pendikspor 2-4’lük üstünlüğüyle sonuçlandı. Son olarak ligin ilk yarısında karşı karşıya gelen ekiplerden Sakaryaspor sahadan 0-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Editör: TE Bilişim