Ligde 15. Sıradalar

Sakaryaspor’un rakibi 1922 Konyaspor Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 19 maçta topladığı 19 puanla 15. Sırada bulunuyor. Lider Eyüpspor ile arasında tam 28 puan fark bulunan Konya temsilcisi maçlarını Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynuyor. İlk yarıdaki karşılaşmayı Sakaryaspor’a karşı Muhammet Reis’in tek golüyle kaybedince lige iyi bir başlangıç yapamamıştı.

Attığı kadar yiyor

1922 Konyaspor ligde oynadığı 19 müsabakada maç başına bir gol ortalaması yakalamış konumda. 19 gol atmayı başaran yeşil beyazlılar, kalesinde de aynı sayıda gol gördü. Ligde 0 averaja sahip tek takım olan 1922 Konyaspor’un gol yükünü attığı 11 golle Seddar Karaman ve ona 5 golle katkı veren Güray

Gazioğlu üstleniyor.

Son 10 maçta 2 galibiyet

Misli.com 2.Lig’de oynadığı son on maçta yalnızca iki galibiyet alan 1922 Konyaspor bu müsabakaların yalnızca ikisinden beraberlikle ayrılarak 8 puan toplayabildi. Son olarak ligin 13. Haftasında evinde ağırladığı Kastamonuspor karşısında 69. Dakikada Maksut Taşkıran’ın ayağından bulduğu golle galibiyete uzanan 1922 Konyaspor geri kalan altı müsabakadan da sahadan boynu bükük ayrıldı.

Son 5 maçta üstünüz

Sakaryaspor ve 1922 Konyaspor son olarak sezonun açılış maçında karşılaşmış ve Sakaryaspor bu müsabakadan 0-1’lik galibiyetle ayrıldı. Daha önceki maçlara maçlara bakacak olursak da yine Sakaryaspor üstünlüğü göze çarpıyor. Sakaryaspor’un aldığı üç galibiyete 1922 Konyaspor iki galibiyetle cevap verdi. Son beş karşılaşmada beraberlik olmaması da iki takımın birbirlerine karşı ne kadar sıkı mücadele içinde olduklarını gösteriyor.

Editör: TE Bilişim