Liderin yarısı kadar değil

Sakaryaspor’un rakibi Turgutluspor Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 35 maçta topladığı 52 puanla 8. sırada bulunuyor. Şimdilik 85 puanla lider olan ve şampiyonluğunu ilan eden Eyüpspor ile arasında 36 puan fark bulunan Manisa temsilcisi maçlarını 4100 kapasiteli 7 Eylül Stadyumu’nda oynuyor.

Attığından fazla yiyor

Turgutluspor 35 müsabakada maç başına yakaladığı 1,25 gol ortalamasıyla toplam 44 gol atmayı başardı. . Kalesinde gördüğü 53 gole engel olamayarak -9 averaja sahip olan Turgutluspor‘un gol yükünü attığı 15 golle Muhammet Haşim Çoban üstleniyor.

Beşte bir kazandılar

Misli.com 2.Lig’de oynadığı son 5 mücadelede yalnızca bir galibiyet alan kırmızı siyahlılar, aldığı galibiyeti 34. Haftada Vanspor FK karşısında 2-1’lik skorla elde etti. Son 5 karşılaşmada rakip ağları yalnızca dört kez havalandırabilen Manisa temsilcisi kalesinde ise 12 gol gördü.

Sadece 1 puan alabildi

Sakaryaspor ve Turgutluspor arasında oynanan sın beş karşılaşmada Turgutluspor’un bariz üstünlüğü göze çarpıyor. Son beş karşılaşmanın dördünden sahadan galip ayrılan kırmızı siyahlılara karşı Sakaryaspor yalnızca bir puan alabildi. Ligin ilk yarısında Sakarya’da oynanan mücadeleden Turgutluspor 1-2 galip ayrılmayı başarmıştı.

Editör: TE Bilişim