Daha önce küme düştü

Sakaryaspor’un rakibi Kardemir Karabükspor Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta son sırada ve ligden düşmesi matematiksel olarak kesinleşti. Sezon başında üç puan silme cezası alan Karabük temsilcisi ligde yalnızca bir galibiyet ve iki beraberlik alarak toplam iki puan toplayabildi. Karabük temsilcisi maçlarını 14000 kapasiteli Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında oynuyor.

Attığının 10 katını yedi

Kardemir Karabükspor ligde oynadığı 34 müsabakada maç başına yakaladığı 0.35 gol ortalamasıyla toplam 12 gol atmayı başardı. Kalesinde gördüğü 97 gole engel olamayarak -85 averaja sahip olan Kardemir Karabükspor’un gol yükünü attığı 2 golle Sezer Gündüz üstleniyor.

Yalnızca bir galibiyet

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynadığı 34 müsabakada yalnızca bir galibiyet alan Kırmızı Mavililer, aldığı tek galibiyeti de deplasmanda Elazığspor karşısında 0-2’lik skorla elde etti.

Üstünlük Sakaryaspor’da

Sakaryaspor ve Kardemir Karabükspor arasında oynanan son beş karşılaşmada Sakaryaspor’un üç galibiyetle üstünlüğü bulunuyor. En farklı galibiyetler 0-4 ve 0-5’lik skorlarla Sakaryaspor tarafından alınırken, Kardemir Karabükspor en farklı galibiyetini 2008 yılında evinde 3-1’lik skorla aldı. Yalnızca bir beraberliğin yaşandığı mücadelelerde Sakaryaspor’un üç, Karabükspor’un bir galibiyeti bulunuyor.

Editör: TE Bilişim