Kırşehir’de oynanan maç 0-0 bitmişti, Sakaryaspor cumartesi günü kazanırsa ikili averajla Kırşehir Belediyespor’un üzerine çıkacak.

Ankara Demirspor deplasmanından bir puanla ayrılan Sakaryaspor bu hafta çok önemli bir 90 dakika oynayacak. Sakaryaspor’un cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Kırşehir Belediyespor maçı play-off yolunda büyük önem taşıyor. Play-Off yarışında adeta kaderini belirleyecek bir maça çıkacak olan Sakaryaspor’un 35, lig beşincisi Kırşehir Belediyespor’un 38 puanı bulunuyor ve ilk yarıda Kırşehir’de oynanan maç 0-0 bitmişti. Sakaryaspor cumartesi günü kazanırsa ikili averajla Kırşehir Belediyespor’un üzerine çıkacak. 

Elazığ’ı yendiler!

Sezon başında yakaladığı başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Kırşehir Belediyespor son 11 haftada sürdürdüğü istikrarsız performansına rağmen ilk 5’te. İkinci yarıda oynadığı 5 maçta sadece deprem nedeniyle ligden çekilen Elazığspor’u hükmen yenen Kırşehir Belediyespor kalesinde gördüğü 18 golle grubun en az gol yiyen 3 ekibi. Kırşehir deplasmanda oynadığı 10 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik 3 mağlubiyet aldı.

Editör: TE Bilişim