Sezon başında İstanbulspor’dan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’ne transfer olan Batın Özdemir , Sakaryaspor’un hazırlık kampına katılarak denenme sürecinden geçmişti. Yeşil-Siyahlı yönetim genç yaşına rağmen çok kulüp gezen ve oynama şansı pek bulamayan oyuncuyu alarak şaka gibi transfer yaptı…

BU NASIL BİR TRANSFER?

Kanat açığını kapatma adına son nokta atış için Ozan Sol transferini gerçekleştiren Sakaryaspor, dün transferin son gününde daha önce kampta denenen ancak dikkat bile çekmeyen, adı o günden beri hiç anılmayan, kamptan gönderilen Batın Özdemir transferini sosyal medyadan sanki büyük bir transfer gibi duyurdu. Yapılan paylaşımda, "Altyapı eğitimini Fenerbahçe'de tamamlayan ve profesyonel olan, U-14,U-15,U-16,U-17 kategorilerinde 28 kez milli formayı terleten Batın Özdemir ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Hoş geldin Batın!" ifadelerine yer verildi. Dense de 2002 doğumlu Batın Özdemir genç yaşına rağmen birçok kulüpte yer almış fakat bir türlü bekleneni veremediği için çıkış yapamamıştı.

KAMPTA DENEMİŞLER AMA

Futbola Fenerbahçe alt yapısında başlayan ve profesyonelliğe yükselen Batın Özdemir geçtiğimiz sezon başında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’ne transfer oldu. Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nde oynadığı süre içerisinde beklentilerin altında kalan genç oyuncu, denenmek üzere Sakaryaspor’un hazırlık kampına katıldı. Sakaryaspor teknik heyetinin vereceği rapora göre genç oyuncu ile anlaşma sağlanacaktı ancak hazırlık maçlarında yer bile almayan Batın önceki gün transferin son anında Yeşil-Siyahlı kulübün son transferi olarak tarihe geçmiş oldu. Öte yandan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile sözleşmesi devam eden genç oyuncu sayesinde Sakaryaspor’dan bonservis bedeli alınacağını da duyurmuştu.. ( Haber SERKAN ÇAĞLAR)

Editör: TE Bilişim