Sakaryaspor’a 5 milyon TL kaynak aktarılacağını müjdeleyen Başkan Zeki Toçoğlu,
Selahattin Aydın’dan transferi açmasını istedi. Pazarlıklar ve zamanla yarış başladı


AÇIKLAMA AYDIN’DAN
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun girişimleri, transfer kabusunu sona erdirecek parasal kaynağı ortaya çıkardı. Müjdeyi Toçoğlu verdi, açıklama Aydın’dan geldi. Kulüp binasında açıklamalarda bulunan Aydın, “Zeki Başkanımız, yönetim oluşturarak göreve devam etmemizi istedi. Transfer konusunda da 5 milyon TL’lik kaynak söz konusu. Bunu taahhüt ettiler” dedi.

“EK SÜRE İSTEYECEĞİZ”
Transfere engel ve icra takibinde olan yaklaşık 50 dosya bulunduğunu anlatan Aydın şöyle devam etti:  “Yaptığımız bir çalışma vardı. Eski futbolcuların, ödeme yapmamız halinde alacaklarının yarısından feragat etmesiydi. Bu anlaşmaların bir kısmı 31 Mayıs, bir kısmı da 30 Haziran’a kadar ödemeyi gerektiriyordu. Bize ifade edilen paranın 15 Ağustos’ta kulübümüze aktarılması. Oyuncularla görüşme yaparak süre isteyeceğiz.”

“OLMAZSA BİZ YOKUZ”
Aydın, genel kurul arifesinde işi şekillendirme gayreti içerisinde olacaklarını da belirterek “Görüşmelere bugün (dün), başlıyoruz. Alacaklı futbolcular 15 Ağustos’a kadar süre verirse, genel kurula liste yaparız. Onlardan gelecek cevap önemli. Dosyaları kaldıramazsak, transfer yapamayız. O zaman da biz burada olmayız. Sakaryaspor bir dönüm noktasında. Bakanımız ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.
 

Editör: TE Bilişim