KALICI GELİR ÖNEMİ

Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç ve yönetim kurulu üyeleri moral yemeğinin ardından spor basını ile bir araya geldi, Başkan Cumhur Genç sezon planlaması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Cumhur Genç "2011 senesindeki merkezdeki otoparklar nasıl bizdeyse aynısı olsun istiyoruz, olacak. Kulübün 1 lira geliri yok. Bu kulübün kalıcı bir geliri olmalı. Bir dosya hazırladık, 8 yıl sonra otoparklar Sakaryaspor’a dönecek, SASKİ’den de kalıcı gelir istiyoruz, projelerimizi sunduk. Sponsorluk konusunda da görüştüğümüz yerler var. Ekrem başkanla irtibat halindeyiz. BMC ile ilgili devam edip etmeme durumumuz var, devre arasına netleşecek" dedi.

*Devre arasında takviyeler yapmak istediklerini belirten Cumhur Genç "Eksik olan bölgeler belli. Ama bu ligin önemli oyuncularını almak zorundayız. Zaman daraldı bu saatten sonra hata yapma lüksümüz yok" dedi.

*Teknik direktör konusuna da açıklık getiren Başkan Genç, "Kastamonu maçı için acele bir karar vererek bir hoca getirmek istemiyoruz. Bu sene 2 hoca değiştik zaten 3,4 olursa artık sıra bize gelir. O yüzden acele etmeden hareket ediyoruz. Biz Bodrumspor maçını kazansak, Suat hoca ile devam edecektik. Ama Bodrumspor maçındaki son 15 dakikada skoru kabulleniş bizi bu kararı almaya sevk etti"

*Başkan Cumhur Genç, "Turnike sistemi K.Maraş maçında hazır olacak. Kaçak girişi yüzde 99 önleyeceğiz. Maliyeti 250 bin TL’yi buldu. Bir üst lige çıkarsak kullanabileceğimiz bir sistem olacak."

Rüstemler’e binayı dikeceğiz

Başkan Genç "Rüstemler’i yeniden yapımı konusunda ciddiyiz. Son 3 yılda 30-35 milyon takıma para harcandı, tesisler harabe. 40 sene önce yapılan bir tesisi kullanıyoruz. İlk hedefimiz direkt Rüstemler’i yıkıp yenisini yapmak olacak. Belki 1-2 ay otelde kalacağız ama bugünün şartlarında modern bir tesis yapılmasını hedefliyoruz. Binayı desteklerle dikeceğiz, 3 futbol sahasını Spor Toto bütçesinden gençlik spor tarafından yapılacak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy bu konuda yanımızda olacak" dedi.

“Şampiyon olacağız”

Başkan Cumhur Genç “Dikkat edin, play-off’tan değil, bu gruptan birinci çıkacağız” dedi.

Sakaryaspor kafilesi Kastamonu deplasmanı öncesi Köfteci İsmail’de moral yemeğinde buluştu. Futbol şube sorumlusu Yavuz Köprülüoğlu’nun mekanında yeşil siyahlı futbolcular, teknik heyet ve yönetim tek yumruk olurken Başkan Cumhur Genç ligi şampiyon bitireceklerini tekrarladı. Genç “Dikkat edin, play-off’tan değil, bu gruptan birinci çıkacağız” dedi.

Cuma günü yapılan Kastamonu provası sonrası birlik beraberlik duygusunu artırmak için camiayı bir araya getirmek istediğini belirten Köprülüoğlu ise hafta sonu oynanacak olan GMG Kastamonu maçından galibiyet ile ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Editör: TE Bilişim