Yeşil-siyahlı yönetim Mart ayında seçim olmasına karşın tüm sorunları çözme adına çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Cevat Ekşi’nin vekili Bahadır bugün önce Mehmet Demir’le görüşecek ve otobüsü tekrar kulübe kazandıracak. Sonra da genç futbolcunun lisans işlemleri bitecek ve Azat Tarım profesyonel olacak.

İki maçın primi de yarın

Mart ayının ilk haftasına seçim kararı alan Başkan Cevat Ekşi ve yönetimi kulübün maddi sorunlarını bir, bir çözerken diğer yandan gündem oluşturan icralık olan Otobüs sorununu ve Azat Tarım’ın lisans problemini de ortadan kaldırmak için harekete geçti. Geçtiğimiz hafta içinde futbolcuların maç başları ve personelin maaşlarını ödeyen Sakaryaspor yönetimi yarın da Pendikspor ve Elazığspor maçlarının primlerini verecek. Yeşil-Siyahlı yönetim devre arasına kadar olan bütün borçları ödeyerek gelecek yönetimlere kulübü borçsuz devir etmenin hesaplarını yapıyor.

Sırada otobüs ve Azat var

Toplamda 2 milyona yakın bir kaynak bulan Başkan Cevat Ekşi ve ekibi bu parayı takıma ödeyerek Karabükspor maçı öncesi futbolculara da moral vermiş olacak. Bu arada geçmiş dönemlerde Yeşil Siyahlıların müsabakalarda güvenlik hizmetini sağlayan eski yöneticilerden Mehmet Demir sahibi olduğu JANEM güvenlik firmasının yaklaşık 500 Bin TL’yi bulan alacakları için hesaplara ve otobüse haciz koydurmuştu. Şimdi Başkan vekili Hüdaverdi Bahadır devreye girdi ve bu sorunla birlikte yılan hikayesine Azat Tarım lisans krizini de çözerek rahatlayacak.

Editör: TE Bilişim