ÖZDEMİR İSYAN ETTİ

Maçı kendi sahalarında olmasına karşın Gebze’de oynadıklarına dikkat çeken tecrübeli hoca “Karşılaşmayı kaybetmedik. Ortaya konan oyundan memnunum iyi oynadık sadece gol atamadık. 1 puan kazandık. Ancak sezonun ilk maçı olmasına karşı sanki lig bitmiş gibi bir algı yapılıyor. Bu algı bize zarar verir” diyerek herkese anlamlı mesaj gönderdi.

Karşıyaka tecrübeli takım: Karşıyaka’nın 2.Liginin en tecrübeli takımlarından birisi olduğunun altını çizen Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir maç sonunda gelen eleştirilere ve tepkilere canı sıkıldığı yaptığı açıklamalarla ortaya koydu. Özdemir “İlk maçlar zaten zor olur. Sakaryaspor uzun bir aradan sonra çıktığı 2.lig maçında istediğini oynadı fakat gol atamayınca galibiyet gelmedi, bu da bizi üzdü” dedi.

Hep böyle olursa yandık: Rakibin futbol oynamaya değil sadece oynatmama adına sahaya çıktığına, zeminin bozuk olmasına ve hakemin takdir haklarının sürekli Karşıyaka adına kullandığına da işaret eden Özdemir “ Bu ligin en iddialı takımlarından birisiyiz. Oyunun hakimiyeti bizdeydi. Ancak gol yollarında başarılı olamadık. Maçlar bu bozuk zeminlerde oynanacaksa işimiz hiç de kolay olmayacak” ifadelerini kullandı.

Hoca baskıyı hissetmiş: Tribünlerden ve kamuoyundan Karşıyaka maçı sonrası gelen tepkileri maç sonunda gören Özdemir “Kadro ve oyun istikrarı bizim için önemli. Her maçı kazanacakmışız gibi bir algı yaratılıyor. Bu doğru değil. Dünya da bütün maçları kazanacak takım sayısı oldukça az. Bu algı yanlış. Tamam kazanmamız gereken bir maçtı fakat 2 puan kaybetmek dünyanın sonu değil” diyerek görüşlerini ortaya koydu. 

Editör: TE Bilişim