Sakaryaspor’un 2-0 galip geldiği karşılaşma sonunda istenmeyen görüntüler cereyan etti. Yeşil-Siyahlı bir taraftara 15 kişinin dövme girişimi büyük tepki aldı.

Protokolde başladı

TFF Misli.com 2.Lig 12. haftasında Sakaryaspor, Pendikspor deplasmanında 2-0 galip ayrılarak 3 puanı aldı. Maç bitimine yakın protokol tribününde bir Pendikspor taraftarı hakemlere bağırması ve taşkınlık yapması üzerine stattan dışarı çıkarıldı. Dışarı atılan kişi Sakaryaspor taraftarı ile sözlü münakaşaya girdi. Sözlü tartışma kavgaya dönüşmesi üzerine ortalık karıştı.

Gözaltına alıdılar

Pendik deplasmanında 2-0 galip ayrılan Sakaryaspor evine 3 puanla dönüyor. Maç bitimine yakın protokol tribününde taşkınlık çıkaran bir Pendikspor taraftarı stattan dışarı çıkarıldı. Dışarı çıkarılan bir kişi maç sonu tribündeki pankartları almak isteyen Sakaryasporlu taraftarlara sözlü müdahalede bulundu. Sözlü münakaşa kavgaya dönüşünce ortalık karıştı.

Saha dışında bitti

Emniyet güçleri müdahalede gecikince gerginlik kavgaya dönüştü. Kavga esnasında bir Sakaryasporlu taraftar gözaltına alındı. Polis olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına da zorluk çıkardı. Ev sahibi takımın birçok yöneticisi ve stat görevlilerinin olayları kışkırtma girişimleri olayların büyümesine neden oldu.

Editör: TE Bilişim