ATAN VE TUTAN ÖNEMLİ

Özdemir ‘in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına erken giren Yeşil-Siyahlı yönetim Osmanlıspor’dan Tugay Kaçar ve Bandırmaspor’lu Atabey Çiçek’le birlikte Çorum Belediyespor’dan Salim Uzun ve Erzincan 24’ün golcüsü Atilla Aybars Garhan’a göz dikti.

GOLCÜLER İLK SIRADA

Sezonu mutlu kapatan ve 2.Lige merhaba diyen Sakaryaspor da gözler bir yandan Başkan İsmail Gürses’in yönetime yeni takviyeler için yapılacağı genel kurula çevrilirken diğer yandan transferde kadroya düşünülen isimlere çevrildi. Yeşil-Siyahlılar ilk etapta kaleye Tolgahan Acar ve Gökhan Köstereli’yi düşünürken forvet hattı için de bu liglerin aranan forvet oyuncusu Atilla Aybars’ı gündemine aldı.Başkan Gürses ve Osman Özdemir

OSMANLI’DAN TUGAY

Teknik Direktör Osman Özdemir Osmanlıspor’un genç orta saha oyuncusu Tugay Kaçar’ı isterken Çorumspor’un sağ kanat oyuncusu Salim’i de listesine aldı.1990 doğumlu Salimle birlikte 23 yaşında orta saha oyuncusu 2015-2016 sezonunda Giresunspor’da kiralık olarak forma giyen Tugay da 2016-2017 sezonunda ise Osmanlıspor’da pek fazla forma şansı bulamadı. Genç oyuncu ile temasa geçen yönetim transferi en kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

FORVETE GENÇ YILDIZ

Coşkun Yılmaz ile sözleşme yenileyen, büyük para ödediği ancak fazla yararlanamadığı Mümin Aysever’i kadrosunda tutan ve Hakan Akman’ı gözden çıkaran yönetim yeni sezona bir forvet daha alacak. Transfer komitesi Bandırmaspor’un genç forveti Atabey Çiçek’i için harekete geçti. 1.Lig’den düşen Bandırmaspor’da bu sezon 12 gol atan Atabey’in Yeşil-Siyahlı formaya sıcak baktığı öğrenildi.Ancak Atilla Aybars’ında gündemde olduğu konuşuluyor.

Editör: TE Bilişim