ÇAĞLAR DA KATILDI

Pazar günü oynanan Bozüyükspor maçını izlemek için Sakarya'ya gelen Erdinç Şehit, önceki gün de toplantı yaptıklarını, işi aceleye getirmemek için ciddi ve çok yönlü çalıştıklarını anlattı. Şehit, Cumartesi günü yapılan toplantıya iş adamı Yüksel Çağlar'ın da katıldığını ve kendisiyle enine boyuna yapabilecekleri hakkında görüştüklerini söyledi.

GEÇ SAATLERE KADAR

Cumartesi günü Yüksel Çağlar'ın da katılımıyla gece geç saatlere kadar süren toplantıda kimin nasıl ve ne derecede destek sağlayabileceğini masaya yatırdıklarını belirten Şehit, Çağlar'ın kendilerine "Sakaryaspor için her türlü desteğe hazırım. Üzerime ne görev düşerse varım. Ancak bu konuda bütünlük sağlanmalı" dediğini kaydetti.

DOĞRUCAN'IN BİLGİSİ

Oluşum çalışmaları kapsamında Kulüp Başkanı Metin Doğrucan ile görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Erdinç Şehit, "Zamanımız var. İşi aceleye getirmeyeceğiz. Çünkü planımızda 5 yılda Süper Lig'e çıkmak var. Bunun içinde çok yönlü ve ciddi bir çalışma şart. Hata yapmamak için işi aceleye getirmemek lazım" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim