Off Road parkurunda kelimenin tam anlamıyla Show vardı. Off Road pilotları izleyenler nefis bir görsel Show sunarken etkinliğe katılımında beklenenin çok üstünde olması pilotlara zevkli dakikalar yaşattı. Yapılan parkurda Off Road severler kıyasıya mücadele ederek, pilotlar pistte tüm hünerlerini başarıyla sergiledi.
TEMSİL EDECEKLER
Bu yıl yapılacak olan Uluslar arası Off Road yarışlarında Sakarya’ı temsil edecek pilotlarımızdan Levent Arı ve Murat Balcı hem araçlarıyla antrenman yaparken hem de misafirlere keyifli ve zevkli görüntüler izlettirdiler.
ÇEVİK’TEN YEMEK İKRAMI
Off Road Klubü yöneticilerinden Çevik Nakliyat grubu sahibi Uğur Çevik Off Road parkuruna gelerek görsel Showu izleyen davetlilere yemek ikramında bulundu. Bu arada Off Road Klubü yönetim Kurulu Üyeleri tarafından geçtiğimiz hafta Adapazarı’nda yaşanan üzücü Go-kart kazası nedeniyle katılımcılara bilgilendirici seminer verdi.
SEMİNER VERİLDİ
Seminerde özellikle, arazi araçlarında emniyet kemeri kullanımı, direksiyon hakimiyeti, doğru lastik ve ekipman seçimi hakkında karşılıklı görüşler alındı. Yöneticiler ayrıca 21/22 Haziran 2013 tarihinde Adapazarı’nda yapılacak olan uluslararası Off Road yarışları için Vali Mustafa Büyük ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve tüm ilçe belediye başkanlarından gerekli desteğin yapılmasını istedi

Editör: TE Bilişim